Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van onze club

GOUDEN MERLETJE

Izegem Tribes valt in de prijzen! 

Op vrijdag 19 april mochten we het Gouden Merletje in ontvangst nemen voor Sportvereniging van het jaar!

Een prijs waar we erg trots op zijn.


We willen graag iedereen bedanken die gestemd heeft, maar vooral ook alle mensen die elke dag zorgen dat onze vereniging kan bestaan. Zowel op als naast het veld, deze prijs is voor iedereen uit onze Tribes familie!

Meet your captains!

Een nieuw seizoen, daar horen ook de keuze van kapiteinen bij. We stellen ze graag aan jullie voor!


- Seppe Hollevoet zal zijn 2de seizoen spelen. Deze linebacker en kicker is voor velen de favoriete DJ in de bus op verplaatsing. Never a dull moment met Seppe!

- Cédric Haegheman is de veteraan van ons viertal. Al ruim 14 jaar kan je hem op het veld vinden. Geen verrassing dus dat iemand met zoveel ervaring zowel O-line als D-line speelt.

- Vangelis Huyghebaert speelt al ruim 7 jaar football. Hij maakt trouwens ook prachtige visuals, waaronder ons gameoverzicht uit vorig nieuwsbericht. @hughebaertvisuals

- Jeroen Dobbelaere gaat zijn 3de seizoen inzetten. Na een jaar uit te zijn met zware blessure, is hij nu back and better than ever! Deze wide receiver is een voorbeeld voor velen wat betreft doorzetting!


We hebben alle vertrouwen in deze captains! Good luck!

Het seizoen komt er aan!

De Kasteel Nitro's maken zich klaar voor het nieuwe BNL seizoen.


Dit jaar zijn er in totaal 6 teams in de competitie, waarvan de Brussels Tigers en Rotterdam Trojans nieuw zijn in de groep.


De homegames te Izegem staan gepland in maart en juni. Daartussen kan je ons op verplaatsing vinden.


Volg zeker onze sociale media om op de hoogte te blijven van de wedstrijden, scores, foto's, ... .


Ps: kan je moeilijker mee op verplaatsing maar wil je de wedstrijden niet missen? Geen probleem! De BNL zendt ook telkens de 'Game of the Week' uit via Facebooklivestream.


We kijken er naar uit om jullie op onze games te zien supporteren!

Geweldig nieuws! De Izegem Tribes Youth Academy heeft met de U19 ploeg triomfantelijk de titel van kampioen veroverd in de 2023 BNL Junior competitie.
Met ongeëvenaarde inzet, teamwork en vaardigheden hebben onze getalenteerde spelers zich opgewerkt naar de top van het klassement.


In een spannende finale stond de spelers tegenover een geduchte tegenstander, namelijk de Brussels Daemons. Beide teams waren vastbesloten om de titel te veroveren, wat resulteerde in een boeiend en intense game. Uiteindelijk wist de Izegem Tribes Youth Academy de overhand te krijgen en de titel binnen te halen.


Deze overwinning is niet alleen een testament aan hun individuele talent, maar ook aan de sterke cohesie en training die onze jeugdacademie biedt. We zijn ontzettend trots op het harde werk en de toewijding van onze spelers, coaches, crew en vrijwilligers. Deze triomf is een kroon op het werk van de Izegem Tribes Youth Academy en we kijken uit naar nog meer succes in de toekomst.


Felicitaties aan het hele team voor deze buitengewone prestatie!

Trots!